Ingatlanbazár

2023.09.09. 07:00

Szeretne gazdálkodni? Pócspetriben jó áron megteheti

Újrakezdőknek, más életre vágyóknak, kiváló lehetőség ez a ház, amelyhez hatalmas, akár gazdálkodásra is alkalmas terület tartozik. Nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen 12,5 millióért az Öné lehet. Nézze meg, ha már lépni is szeretne!

Szon.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Pócspetriben ház eladó. Eladásra kínálok Pócspetriben egy gázkonvektor fűtésű, 82 m2 alapterületű 2 szoba, nappali, konyha, fürdő, kazánház és tároló helyiségekből álló részben felújított családi házat. A lakóház a település frekventált településrészén található, vályogtégla falazattal, pala fedéssel az 1960-as években megépített elfogadható szerkezeti állapotú. Művelési ága, kivett lakóház, udvar, területnagysága 4534 m2.

A házban gázkonvektoros fűtési lehetőség, villany, vezetékes ivóvíz, csatorna van. Az ingatlan nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Belső falfelületek felújítása, burkolás, a szobákban laminált parketta elhelyezése történt. Az ingatlanon gazdasági épületek is találhatók. A kert része külön is értékesíthető, amennyiben a vevő vállalja a megosztással felmerülő költségeket.”[...]

További lakások, házak és lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában