Nyíregyháza

2023.10.31. 12:16

Fogyatékkal élők foglalkoztatása - itt a Mentorállás!

A Mentorállás Program nyitókonferenciáját november 8-án (szerdán) rendezik meg a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár kamaratermében.

Szon.hu

A 10 óra 15 perckor kezdődő konferencia főbb témái:

Álomból valóság: hogyan született meg a Mentorház ötlete és mi vezetett a megvalósuláshoz? Kik támogatták ezt a folyamatot?
Hogyan vázolható fel ma Magyarországon a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának helyzete és hogyan kapcsolódik ez az ESG riportokhoz?
Milyen képzési eszközök segítik a fogyatékkal élők foglalkoztatását? A spanyol szakmai partner jó gyakorlatai és a hazai innovatív Mentorállás program bemutatása

- Magasszintű magyar és spanyol döntéshozók, szakemberek, piacelemzők, a program szakmai vezetője, munkáltatók és érintett szülő is szerepel a konferencia előadói és meghívottjai között - tájékoztatta portálunkat Kisari Károly, a Mentorállás Alapítvány kuratóriumi elnöke. A november 8-ai esemény fővédnöke Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában