Turizmus

2023.11.23. 14:54

Kamarák a hajón

Szon.hu

Fotó: Szatlo Gabor

A hazai turizmus aktuális helyzetének kiértékelésére, a tapasztalatok megosztására és az előttünk álló lehetőségek konzultációjára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara „KAMARÁK A HAJÓN” elnevezéssel turisztikai évadzárót szervezett a Zsófia Rendezvényhajón. A rendezvényen a köszöntők után, a szakmai előadások mellett a területi kamarák is megtartották évértékelő beszámolójukat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyét Párkányiné dr. Csurka Edina kamarai főtitkár kíséretében kilenc fős delegáció képviselte, amelynek tagjai között FATOSZ elnök, fesztivál szervező, hotel-, panzió-, vendégház-, étterem- és utazástervező-honlap tulajdonos, illetve üzemeltető is részt vett a rendezvényen.

A résztvevők számos hasznos információval gazdagodtak, bepillantást nyerhettek a különböző régiók turisztikai kihívásaiba és lehetőségük nyílt gyümölcsöző kapcsolatok kialakítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában