Ingatlanbazár

2024.01.27. 07:00

Erre mondják: patika!

Szon.hu

Találtunk egy olyan házat Nyíregyházán, amibe felesleges hibát keresnie. 4 szobás, iskoláskorú, minőségi alapanyagokból épült, és még a haszongépjárművel is be tud állni. A nyílászárók egyediek, és még mosókonyha is van. Ha tökéletesre törekszik, költözzön ide. Jóhír: alkuképes!

“Nyíregyháza, Nyírszőlőben eladó 114 m2-es hasznos alapterületű, három különnyíló szobás, nappalis, étkezős, külön konyhás mely a nappalival van egyben, fürdőszoba+wc, még egy fürdőszoba külön wc, mosókonyha, kazánház. Fűtése egyedi gáz és padlófűtés minden helységben ugyanúgy radiátor is. Műanyag DIÓ színű három rétegű hét légkamrás nyílászárók mely automata redőnnyel felszereltek. Egyedileg gyártott festett fenyő beltéri ajtók. A 2017-be épült ingatlan Porotherm 30-s téglából épült, külsőleg 15 cm-s Nikecel szigetelés, fafödémes rajta 25 cm-s üveggyapot szigetelés. Tartozik hozzá riasztó+kamera rendszer, videó kaputelefon, 14 m2-s télikert, 20 m2-s térkövezett fedett terasz, filagória, kinti nagy alapterületű tároló, egy állásos 20 m2-s garázs melynek automata kapuja van, haszon gépjárműnek fedett beálló. Az 1000 m2-s gyönyörűen parkosított telken térkövezett bejárat és udvar, fúrott kút, öntöző rendszer az udvari kapuk is elektromosak. Az ingatlanban marad a beépített konyhabútor a gépekkel, két hálószobában a beépített gardrob. Energetikai besorolása BB. KÖLTÖZÉS MEGEGYEZÉS SZERINT! AZ ÁR ALKUKÉPES!.”[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában