Ingatlanbazár

2024.02.17. 07:00

Lakásból házba, nem álom többé!

Szon.hu

Nagyhalászon - közel a határhoz - eladó egy hatalmas ház, amelyben nemcsak élni lehet, de ahonnan a vállalkozását is tudja irányítani. A klasszikus felépítésnek köszönhetően otthonos érzése támad, amint belép, a tereket pedig jól tudja hasznosítani benne, így két generáció is békésen élhet együtt. Garázs és egy nagyobb telek is tartozik hozzá, ráadásul a falu központjában van, így összességében jó adottságokkal rendelkezik. Ha a környék szerelmese, mindenképp tekintse meg élőben! 


“Nagyhalász főutcáján eladó 120 m2-s négy különnyíló szobás, nagy konyhás, fürdő és wc egyben, kamra, részben műanyag és fa hőszigetelt nyílászárók, egyedi gázfűtésű jó állapotú tégla és vályog építésű, cserép tetős családi ház. Az ingatlan 1308 m2-s rendezett telken fekszik, tartozik hozzá egy 50 m2-s felújított vállalkozásra alkalmas épületrész melynek utcafronti bejárata van továbbá 20 m2-s garázs mely térkövezett felhajtóval rendelkezik. A ház alatt helyezkedik el a 12 m2-s borospince. Bolt, buszmegálló a közelben. AZ INGATLAN JOGILAG RENDEZETT, TELJESEN TEHERMENTES, KÖLTÖZNI AKÁR AZONNAL!.”[...]

 

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában