Baktalórántháza

2024.03.05. 08:36

Nem suttogott a Fenyves…

Szon.hu

Fotó: Jakab János archívuma

Nem suttogott a Fenyves, sőt! Fergeteges hangulat jelezte, hogy itt megint valami jó és fontos történik. A térségi turisztikai vonzerő növelésében is letette már a névjegyét a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ, ahol a múlt hétvégén ünnepelték az intézmény fennállásának 60. évfordulóját. Ehhez kiváló alkalmat teremtett a XXIV. Disznótoros vigasságok programja, melyen a köszöntő beszédek után finomságokkal teltek meg az asztalok. A jóízű falatozást egy rövid időre törte meg az Operett Színház két művésze, Szendi Szilvi és Laki Péter nagyszerű műsora.

A komplexumot hosszú évtizedek óta tulajdonló és fejlesztő család nevében Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség – a posztot immár 12 éve betöltő – elnöke köszöntötte a kollégák, barátok, üzlettársak, rokonok és ismerősök népes táborát. Rövid visszatekintésében mindenkinek megköszönte azt a segítséget és kitartó munkát, amelynek köszönhetően az egykor a babgulyásáról híres, legendás étterem mára országosan is ismert és elismert turisztikai, gasztronómiai fellegvárrá vált. Dr. Hanusz Árpád egyetemi tanár méltatásában többek között kiemelte: korunk rohanó tempóban változó követelmény- és feltételrendszere is megerősíti, hogy a hagyományok és helyi értékek adják az alapokat a stabil fejlődéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában