időjárás

2024.03.18. 06:57

Erősen felhős idővel indul a hét

Mutatjuk, mit tartogat a következő napokra az időjárás.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Hétfő

Az ország délnyugati tájain, illetve északkeleten erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és ezeken a tájakon az eső is eshet. Máshol változóan felhős idő lesz csapadék nélkül. Az északnyugati szél megélénkül. 10-15 fok lesz.

Kedd

Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Reggel 1, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda

Sok napsütés várható, nyugaton és keleten némi gomolyfelhővel. Nem lesz csapadék. Reggel ismét lehet gyenge fagy, délutánra 10-15 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtök

Vastag fátyolfelhőzet szűrheti a napsütést, de eső nem lesz. A délnyugati szél gyakran lesz élénk. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek

A gyakran erősen felhős égből elszórtan fordul elő záporeső. A DNy-i szél élénk marad. Tovább melegszik a levegő: akár 18 fok is lehet. - olvasható a koponyeg.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában