Tragédia

2019.05.10. 12:48

Nővére neveli fel az M3-ason elárvult nyírcsászári kisfiút

Végső nyugalomra helyezték hétfőn azt a nyírcsászári házaspárt, akik április 26-án vesztették életüket az M3-as autópálya kisasszonytéri pihenőjében.

Fotó: Ládi László

Mint arról korábban beszámoltunk, a családfő nagy sebességgel, fékezés nélkül hajtott egy parkoló autóbusznak. A személyautó hátsó ülésében utazó gyermek is megsérült de csodával határos módon túlélte a becsapódást.

A család esküvőre tartott a baleset idején, az anyuka előző házasságából született két nagylány az apjukkal indult volna utánuk – írja a borsonline.hu. A kisfiú idősebb 21 éves nővére már három éve elment otthonról, de a tragédia után hazaköltözött a nagyszülőkhöz, ahol együtt nevelik a kisfiút. A néhány utcára lévő otthonukba a felújítás után mennek majd vissza. A kisfiú ideiglenes gyámja jelenleg a nagymama, de hosszú távon nővére szeretné nevelni kisöccsét.

Fotó: Ládi László

– A pszichológus javaslatára csak a napokban mondtam el neki, hogy „anyáék már elmentek az angyalkákkal”, nagyon sírt szegény. Utána megbeszéltük, hogyan fogunk tovább élni, megnyugtattam, hogy sokat nyírunk majd füvet, mivel imádja a kerti munkákat, minden feladatból örömmel kiveszi a részét – mesélte a Borsnak a gondoskodó testvér.

A kisfiú nem emlékszik a balesetre, csak a mentőhelikopterről vannak emlékei. A temetésen nem volt ott, de azóta vittek már a sírhoz együtt virágot. – Az egyik este sírva aludt el anyukájának párnáját ölelve, s azt mondogatta, nagyon hiányzik neki. Amikor a temető mellett eljöttünk, köszönt nekik – részletezte nővére.

A baleset után többen szándékosságról beszéltek, a hozzátartózó azonban nem vádaskodik. A család éppen esküvőre tartott a baleset idején, az anyuka előző házasságából született két nagylány az apjukkal indult volna utánuk. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

Forrás: heol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában