baleset

2020.12.16. 15:50

Négyes karambol a 41-es főúton – négy autó ütközött, sérült is van! (Frissítés: szabad az út)

A mentés idejére az utat Baktalórántháza és Levelek között lezárták, a rendőrök a helyszínelés befejeztével a korlátozást 18:40-kor feloldották.

Forrás: Szabolcs Trafi/Útinfó, B.V.

Frissítés 18:55 – Újra zavartalan a forgalom

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 18 óra 40 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.


Négy személyautó ütközött össze a 41-es főút 24-es kilométerénél, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántháza és Levelek között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy sérültről tudnak

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. december 16-án 15 óra 6 perc körül a 41-as számú főút 24. kilométerében, Baktalórántháza közelében. Eddig tisztázatlan körülmények között négy gépkocsi összeütközött. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint egy személy megsérült.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik – áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában