Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.04.25. 08:17

Árokba hajtott, majd a tetején állt meg egy autó Biri és Nagykálló között (fotók)

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: Sipeki Péter

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap reggel Nyírbogát és Nyírgelse között, a 471-es úton. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állították.

Forrás: Sipeki Péter
Forrás: Sipeki Péter

Árokba hajtott, majd a tetején állt meg egy személygépkocsi tegnap délután Biri és Nagykálló között. A szakolyi önkormányzati és a nagykállói önkéntes tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították az autót.

Forrás: Sipeki Péter
Forrás: Sipeki Péter

A fürdőszobában és az egyik hálószobában elhelyezett szén-monoxid-érzékelő is jelzett egy nyírteleki családi házban vasárnap. Az ingatlan szellőztetését azonnal megkezdték a tulajdonosok, majd elhagyták a házat, rosszullétre nem panaszkodtak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók mérései nem mutatták ki a CO-jelenlétét. A gázszolgáltató szakembere a fürdőszobai gázkazánt kizárta a szolgáltatásból. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában