Tűzeset

2024.04.29. 08:53

Romos ház égett Mándokon, kétszáz négyzetméteren lángolt a száraz fű

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Pénteken lerakódott korom izzott egy nyírteleki családi ház kéményében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg a parázslást. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt. A kéményseprőket értesítették az esetről.

Begyulladt a szalma egy sertéseket szállító tehergépkocsi platóján az újfehértói Nyíregyházi utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt és az állatok sem sérültek meg. 

Teljes terjedelmében égett egy rakomány nélküli kisteherautó a kékcsei Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két gyorssugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Lakatlan, romos házban égett szemét és egy matrac a mándoki József Attila utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt. 

Kétszáz négyzetméteren lángolt a száraz fű a nyírbátori József Attila utcában. A város hivatásos tűzoltói gyorssugárral, kéziszerszámokkal előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. 

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Biriben, a Szabadság utcában. A szakolyi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Sínekre dőlt egy nagy méretű fa a 4117-es út 5-ös kilométerszelvényénél péntek este. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában