Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.11.12. 09:15

Az Interpol kereste a moldáv férfit - Csengersimán kapták el

Rendőrségi hírek megyénkből.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy moldáv állampolgár 2022. november 11-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen a moldáv hátóság az Interpol rendszerben közlekedési bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei 2022. november 11-én Hodászon igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 49 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában