Videó!

2023.07.24. 17:07

Még a drónt is bevetették a zsaruk, szerinted hány sofőr kapott bírságot Nyíregyházán?

A rendőrök ellenőrzés alatt számos jogsértés miatt intézkedtek - tájékoztatta portálunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Szon.hu

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakembereivel közösen, Nyíregyházán tartottak fokozott ellenőrzést 2023. július 21. Célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése az engedély nélkül átalakított gépkocsik kiszűrése és a közrend, közbiztonság fenntartása.

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt drónt is bevetettek, melynek segítségével a levegőből is figyelték a közlekedőket, annak érdekében, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik haladás közben figyelmen kívül hagyják a közúti közlekedés szabályait.  

A rendőrök 77 esetben intézkedtek és szabtak ki bírságot az ellenőrzés alatt, a tilos jelzés figyelmen kívül hagyása, az elsőbbségi, kanyarodási szabályok megsértése a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata és a sebességtúllépés miatt. Az ellenőrzés alatt volt olyan autó, amelyet engedély nélkül átalakították és így vett részt a közúti forgalomban, ezért a jármű forgalmi engedélyt a helyszínen elvették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén a közeljövőben is lehet számítani hasonló ellenőrzésre.  

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában