Döbbenet

2023.07.05. 13:37

Válltáskájáért rúgta fejbe

A nyíregyházi rendőrök őrizetében a gyanúsított.

Forrás: illusztráció / shutterstck

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Cs. S. 48 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szóváltást követően fejbe rúgta ismerősét azért, hogy válltáskáját megszerezze és eltulajdonítsa. A férfiak együtt gyalogoltak Nyíregyházán, a vasútállomás melletti járdaszakaszon 2023. július 3-án éjjel, amikor a konfliktus kialakult. A bántalmazott férfi a rúgás következtében eszméletét vesztette, és a földre esett. A támadó kihasználta áldozata védekezésre képtelen állapotát, a mellkasán átvetett táskáját leemelte, amit a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával, mobiltelefonnal, valamint kétszáz euróval együtt elvitt. A sérült férfit ezután magára hagyta, és távozott. Nem ment messzire, így a rendőrök, akik perceken belül a helyszínre értek, még a vasútállomás közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Cs. S.-t, akinél megtalálták a másik férfi értékeit. A rendőrök értesítették a mentőket, akik a megsérült férfit kórházba szállították.

Az egyenruhások B. Cs. S.-t előállították a rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. 

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában