Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.09. 10:05

Igazoltatták, majd azonnal őrizetbe is vették a 48 éves ilki férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. augusztus 8-án igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit - olvasható a police.hu oldalon. Az intézkedés során megállapították, hogy a 48 éves ilki lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2023. augusztus 8-án egy kállói férfit, aki az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 29 éves férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2023. augusztus 8-án elfogtak egy körözés alatt álló nyírbátori lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyírbátori Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a 26 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában