Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.21. 08:57

Így oltották a kamion rakományát Ajaknál - Fotók!

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Vasárnap tűz keletkezett egy rakamazi családi ház konyhájában. A fagyasztószekrény vezetéke égett és a környezetében berendezési tárgyak, bútorok is meggyulladtak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzást, parázslást megszüntették, az épületből kettő propán-bután gázpalackot kihoztak, azokat hőterhelés nem érte. Az ingatlant, amely lakható maradt, a tűzoltók átszellőztették. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy faszenet szállító kamion rakománya tegnap este Ajaknál, egy benzinkút parkolójában. A kisvárdai és a záhonyi hivatásos, valamint az ajaki önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt a pótkocsit lekapcsolták, az egységek három vízsugárral oltották el a tüzet. A beavatkozók munkáját egy erőgép is segítette. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Kisvárda HTP
Fotó: Kisvárda HTP

Száraz fű és összehordott trágya égett húsz négyzetméteren a 338-as út mellett, Polyákbokor közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Jelzett egy nyíregyházi, Mező utcai társasházi lakás szén-monoxid-érzékelője. A helyi hivatásos tűzoltók mérései kimutatták a mérgező gáz jelenlétét az ingatlanban. Az esetről értesítették a gázszolgáltatót.

Lehasadt, forgalmat veszélyeztető faágat távolítottak el tegnap a rakamazi önkéntes tűzoltók városukban, a Hajnal utcában. A 4103-as útnál, Székelynél pedig egy nagy méretű, úttestre dőlt fát távolítottak el a demecseri önkéntes tűzoltók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában