Kábítószer

2023.10.27. 08:38

Őrizetben a drogdíler pár

Különböző fajtájú kábító hatású anyagot, köztük kristályt árusított az a bökönyi pár, akiknek a letartóztatását indítványozza a Nyíregyházi Járási Ügyészség.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / pexels

A középkorú pár megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. év elejétől október 25-ei elfogásukig rendszeresen szereztek meg különböző hatóanyag tartalmú kábító hatású szereket, melyeket bökönyi lakóhelyükön haszonnal fogyasztók részére továbbértékesítettek.
A nyomozó hatóság rejtett figyelés eredményeként október 25-én - miután a kábítószert átvették - Hajdúszoboszló térségében a 4. számú főúton igazoltatta őket, és a személygépkocsiban a nő táskájában megtaláltak két csomagban összesen 300 gramm, értékesítésre szánt kábítószert.
Az ügyészség indítványozta az élettársak letartóztatását, mivel tartani lehet attól, hogy az eljárás alól kivonnák magukat, a nyomozás során a még kihallgatandó tanúkat megpróbálnák befolyásolni, és ezzel a nyomozást hátráltatni, illetve attól is, hogy újabb bűncselekményt követnének el.
- Dr. Borsodi-Buss Emese, helyettes sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában