Rendőrség

2023.11.08. 13:15

Autóbusszal ütközött, majd elhajtott! Keresik a nyíregyházi zsaruk!

A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a 15010/4360/2023. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen járművezető 2023. október 9-én 18 óra 25 perc körül egy feltehetően szürke színű Hyundai típusú autóval közlekedett a 4-es számú főúton Nyírpazony felől Nyíregyháza irányába. A járművezető ezidáig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy autóbusz oldalának.

A baleset után az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása, és anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy valaki megsérült-e, vagy segítségnyújtásra szorul-e, tovább közlekedett Nyíregyháza irányába.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a baleset feltételezett okozójának kilétét illetően, illetőleg amennyiben maga a gépjárművezető magára ismer, jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is - Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában