Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.11.13. 14:33

Hétvégi beavatkozások

Péntektől vasárnap éjfélig huszonhárom segélyhívás érkezett a tevékenységiránytó központba.

Szon.hu

Érintőlegesen ütközött egy személyszállító motorvonat és egy személygépkocsi, a nyíregyházi Lapály utcai, fénysorompó nélküli vasúti átjáróban. Az autóban hárman, a vonaton harmincan utaztak, személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a személygépkocsi áramtalanítását és a forgalmi akadály megszüntetését végezték el. 

Két személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Makay István utcában. Személyi sérülés nem történt. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

A 3821-es úton, Szabolcs községnél is két személygépkocsi ütközött. Az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók áramtalanították az autókat, megszüntették a forgalmi akadályt.

Nagy mennyiségű víz gyűlt össze az elmúlt napok heves esőzése miatt egy hodászi, Petőfi Sándor utcai ingatlanban. A mátészalkai hivatásos tűzoltók szivattyúval távolították el a csapadékvizet vasárnap délelőtt. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában