Nyíregyháza

2023.12.01. 13:38

Őrizetben az újfehértói drogdíler

A nyomozó hatóság újabb drogkereskedőt vett őrizetbe, akinek a letartóztatását indítványozza a Nyíregyházi Járási Ügyészség.

Szon.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint az újfehértói férfi maga is kábítószer fogyasztó, ezért 2022. évtől november 30-ai elfogásáig rendszeresen vásárolt Budapesten kábító hatású anyagot, és annak egy részét maga fogyasztotta el, míg a többit újfehértói lakóhelyén haszonnal fogyasztóknak továbbértékesítette.

Forrás:  Police.hu

A nyomozó hatóság rejtett figyelés eredményeként november 30-án délelőtt - miután az egyik fogyasztóját kiszolgálta - rajta ütött, és a lakásához tartozó melléképületben kábítószert foglalt le, melyek egy része kis adagokba csomagolva elő volt készítve eladásra.

Forrás: police


Az ügyészség indítványozza a férfi letartóztatását, mivel tartani lehet attól, hogy az eljárás alól kivonná magát, a nyomozás során még kihallgatandó tanúkat megpróbálná befolyásolni, és ezzel a nyomozást hátráltatni, illetve a bűnismétléstől is, mert jelen bűncselekményt is hasonló cselekmény miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el.

Forrás:  Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában