Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.01.31. 11:00

Drónnal ellenőriztek Tiszavasváriban

A közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása érdekében ellenőrizték a járművezetőket a rendőrök.

Szon.hu

Forrás: Fotó: police.hu

Átfogó közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak Tiszavasváriban 2024. január 26-án a rendőrök a polgárőrséggel közösen, melynek elsődleges célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a dinamikus menet közbeni szabálysértők, valamint az ittas, vagy bódult állapotú, a gyorshajtó, és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt.  

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt kiemelt figyelmet fordítottak a kijelölt gyalogos átkelőhelyek ellenőrzésére, valamint drónt is bevetettek, melynek segítségével a levegőből is figyelték a közlekedőket, annak érdekében, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik haladás közben figyelmen kívül hagyják a közúti közlekedés szabályait.  

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet....hogy mindenki hazaérjen! -olvasható a police.hu-n.

Forrás: Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában