Nyíregyháza

2024.01.22. 09:43

Egy 8 év körüli kislány telefonált a rendőröknek (Videó)

Már napok óta halott volt, hat nevelt gyereke pedig végig ott volt a lakásban. Végül egyikük, egy nyolcéves kislány hívta a rendőröket. Kiderült, hogy az áldozat visszajárt a volt férjéhez, amikor új párja bántotta.

Szon.hu

Forrás: tenyek.hu

Volt férje, Róbert házába menekülhetett korábban a bántalmazó új párjától az a nyíregyházi anya, akit brutálisan agyonvert élettársa néhány napja. A férfi napokig magára hagyta közösen nevelt gyerekeiket a nő holttestével. Úgy tudjuk, a testvérek egyike, egy 8 év körüli kislány telefonált a rendőröknek, hogy nem tudják felébreszteni nevelőanyjukat. Ráadásul napokig úgy jártak haza az iskolából, hogy a meggyilkolt nő az egyik szobában feküdt.
Végül a férfi is bejelentést tett, de nem adta fel magát, úgy tudjuk lánya házában fogták el.
A gyerekek a sokkoló trauma után vér szerinti anyjukhoz kerültek. A Nyíregyháza közeli településen, ahol a nő korábban férjével élt, szinte mindenki tudta, hogy a férfi, akivel összeköltözött, rendszeresen megveri.
Úgy tudjuk Judit egy éve élt együtt gyilkosával, de még két héttel a meggyilkolása előtt is Nyírteleken látták, exférje otthonánál.
Egy ideje azonban már nem látták. Információink szerint a nőnek saját gyerekei is vannak, akikről lemondott, új élettársa unokáinak nevelését azonban vállalta. Korábban pszichiátrián is kezelték, ismerősei szerint ezt a verés okozta. Néhány éve arról írt bejegyzést közösségi oldalán, hogy attól fél, nem éri meg a születésnapját.
Gyilkosa őrizetben van, halált okozó testisértés miatt hallgatták ki, úgy tudjuk hétfőn letartóztatják. A rendőrök a nyomozás érdekeire hivatkoztak, vasárnap sem nyilatkoztak a gyilkosság részleteiről. - olvasható és látható a tenyek.hu facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában