Ellenőrzés

2024.02.05. 14:04

Nagy ellenőrzés volt Balkányban, szerinted hány sofőr volt ittas?

A közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása érdekében ellenőrizték a járművezetőket a rendőrök.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / MUDRA LÁSZLÓ - ORIGO

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2024. február 3-án illetékességi területükön. Az elsődleges cél a közúti közlekedési balesetek megelőzése, az ittas, vagy bódult állapotú és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt. A balkányi rendőrök ellenőrizték a járművezetők és utasaik okmányait, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a járművek műszaki állapotát is.

A rendőrök az ellenőrzés alatt biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 10 esetben, míg egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt 13 alkalommal intézkedtek, és szabtak ki bírságot. A megállított gépjárművezetők ittasság-ellenőrzésen is átestek, akik közül senki sem bizonyult ittasnak. - olvasható a police.hu oldalon.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet.

...hogy mindenki hazaérjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában