Helyi közélet

2008.09.08. 14:05

Egymillió forint sportszervásárlásra

<p>Napkor - A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri értékelte, s 1 millió forint értékű sportszervásárlási támogatást nyert a napkori Jósika Miklós Általános Iskola.</p>

A Nyírségi Többcélú Kistérségi Társulás (NYITÖT) egyik településének általános iskoláját nagy öröm érte a napokban, ugyanis megnyert egy pályázatot. Triznerné Szabó Anita, a NYITÖT oktatási-, kulturális- és sportreferense pályázati felelősként benyújtotta a napkori általános iskola nevében a „dm Együtt a mozgás öröméért” című felhívásra azt a pályázatot, amelyre még több mint 340 iskola pályázott.

A pályázat célja volt, hogy a fiatalok megismerkedjenek a gyermekekkel a mozgás örömével és az egészséges életmód nyújtotta örömökkel, értékekkel. A napkori iskolában egy sport és egészségnapot valósítottak meg május hónapban, ahol több száz fiatalt mozgattak meg. A lelkes pedagógusok, sportszakemberek, szülők, gyermekek nélkül természetesen nem valósulhatott volna meg ez a program.

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri értékelte, s 1 millió forint értékű sportszervásárlási támogatást nyert a napkori Jósika Miklós Általános Iskola.

 

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában