Helyi közélet

2008.11.17. 11:57

Dalokkal idézik fel Tolosát

<p>Nyíregyháza - A Cantemus Vegyeskar szombaton a Spanyolországban győzelmett aratott műsorát mutatja be teljes egészében Szabó Soma karnagy vezényletével.</p>

Bár eredetileg egy svéd kórust láthattak volna a Cantemus bérleti sorozatban a zenebarátok november 22-én 18 órától, azonban az észak-európai együttes technikai okok miatt nem tud Nyíregyházára utazni.

Mondhatnánk, hogy az élet a legjobb rendező, hiszen így a „Vendégjárás” cimű koncerten a Cantemus Vegyeskar szerepelhet, amely a napokban a spanyolországi Tolosában több első díj mellett a nagydíjat is hazahozta Nyíregyházára. Az együttes szombaton a Spanyolországban győzelmett aratott műsorát mutatja be teljes egészében Szabó Soma karnagy vezényletével. A Cantemus Kóruscsalád életében kiemelkedő jelentőségű versenygyőzelem közös megünneplésére hívnak és várunak szeretettel minden érdeklődőt.

Az „Évszakok” bérlettel nem rendelkezők belépőket vásárolhatnak a Cantemus Kórus irodáján (Kodály Zoltán Áltaklános Iskola, Vay Ádám krt. 18.) valamint a koncert előtt a helyszínen. A koncerten ünnepi beszédet mond: Nagyné Varga Melinda, az Oktatási és Kulturális Minisztérium Művelődési Főosztályának vezetője és Csabai Lászlóné, Nyíregyháza polgármestere.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában