Helyi közélet

2010.07.05. 09:36

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Akciófilmbe illő történések és szörnyű balesetek rázták meg megyénket. A "Hogyan?"-okra kerestük a választ, és gyönyörű szabolcsi lányok mutatták meg bájaikat. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>

 

 

Mentőhelikoptert küldtek a brutális balesethez

Életveszélyes állapotban vitte kórházba a mentőhelikopter a frontális karambol nyomán szalagkorlátra pattant autó sofőrjét Rakamaz közeléből.

 

 

Teszteltük az idegölő Vuvuzelát!

 

Legújabb hogyan videónkban bemutatjuk a futball világbajnokság legutálatosabb hangszerét a Vuvuzelát. No, de fölvetődhet a kérdés, miként szólaltathatjuk meg az afrikai csodát, illetve valóban olyan zavaró-e a hangja, mint amilyennek mondják. Videónkból Ön is megtudhatja!

 

 

Akciófilmbe illő jelenet a Sóstói úton

 

Őrizetbe vétel, rendőri akció, kutyás kutatás, filmbe illő jelenet szemtanúi voltak kedden este Nyíregyházán, a Sóstói út elején lakók.

 

 

Timi, kedd szépe

 

A 17 éves nyíregyházi Tóth Tímea az idei nyarat kizárólag a barátainak és a közös tevékenységeknek szenteli. Szabadidejében szívesen követi a Foci VB mérkőzéseit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában