Helyi közélet

2010.11.17. 16:07

Új szemétszállítási rend Nagyszállásnál!

<p>Nagyszállás - Csütörtökön a Regionális Hulladékkezelő Üzemhez vezető új bekötőút határidő előtti elkészültéről tart sajtótájékoztatót Nyíregyháza város vezetése, amelyen részt vesz Dr. Kovács Ferenc polgármester. Az új bekötőúttal új útvonalon közlekednek majd a kukásautók, ezáltal biztosítva a Szállási úton élők nyugalmát.</p>

Ahogy azt már említettük, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Térségi Hulladékgazdálkodási Kft, valamint az Észak-Alföldi környezetgazdálkodási Kft együttműködésével megvalósult új bekötőút a remények szerint megoldást jelent majd a környéken élők nyugalmára. A csütörtöki sajtótájékoztatón Dr. Kovács Ferenc mellett részt vesz Kósa Tímea alpolgármester asszony, továbbá Dr. Tirpák György önkormányzati képviselő. Mindemellett a tájékoztatón jelen lesz Petró Árpád, a THG ügyvezetője, aki bővebb információkkal szolgál majd.

Az előzetes térképvázlaton, olvasóink a szemétszállító autók új útvonalát láthatják, de erről és magáról a sajtótájékoztatóról csütörtökön bővebb információkkal szolgálunk.

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában