Helyi közélet

2011.08.29. 13:53

Késsel akart rabolni a lottózóban Nyíregyházán

Nyíregyháza - Hétfőn délben egy arcát sállal elfedő késes férfi ment be egy nyíregyházi lottózóba és a bevételt követelte. Nem kapott pénzt, így zsákmány nélkül, <strong><em>kerékpáron menekült</em></strong> az Ungvár sétány felől a Korányi Frigyes utca irányába.

Nyíregyháza - Hétfőn délben egy arcát sállal elfedő késes férfi ment be egy nyíregyházi lottózóba és a bevételt követelte. Nem kapott pénzt, így zsákmány nélkül, kerékpáron menekült az Ungvár sétány felől a Korányi Frigyes utca irányába.

A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt. A tettes 160-165 cm magas, köpcös alkatú férfi, aki a rablási kísérlet idején szürke pulóvert, farmernadrágot, valamint fekete bojtos sapkát viselt.

A rendőrség kéri, ha valaki a bűncselekmény időpontját megelőzően, vagy azt követően a Jósavárosi lakótelep környékén látott olyan személyt, akire ráillhet a személyleírás, illetve bármilyen információval rendelkezik az elkövetőről, azonnal hívja a 107-es segélyvonalat!

Fülöp Gergely r. százados, szóvivő

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában