Helyi közélet

2012.01.25. 19:19

Megyei géniuszokat díjaztak

Nyíregyháza - A „Pedagógusok Kossuth-díjait” az Apáczai Kiadó budapesti székházában adták át.

Nyíregyháza - A „Pedagógusok Kossuth-díjait” az Apáczai Kiadó budapesti székházában adták át.Taroltak az országos elbírálású díjak kiosztásánál a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatók, hiszen díjazott lett Szabó Lászlóné (Ibrány), Halász László (Tiszavasvári) és Iszák Tibor (Csaholc).Az elismerő okleveleket és az anyagi támogatást Esztergályos Jenő, az Apáczai Kiadó ügyvezető igazgatója nyújtotta át. Az ünnepélyes átadáson jelen voltak az érdekelt települések vezetői, polgármesterei. Az életműdíjakat két kategóriában vehették át a pedagógusok.

A Génius Apáczai Diploma Díj Bronz fokozatát kapta Szabó Lászlóné, az ibrányi Árpád Fejedelem Általános és Művészeti Iskola igazgatója. A Génius Apáczai Diploma Díj Arany fokozatával tüntették ki Halász Lászlót, a tiszavasvári általános iskola igazgatóját.A Szakértői-Szaktanácsadói Comenius Díj Arany fokozatában részesült Iszák Tibor, a Csaholc Általános Iskola és Óvoda igazgatója.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában