Helyi közélet

2012.01.16. 17:19

Vetélkedő Kossuthról Debrecenben és Nyíregyházán

Debrecen, Nyíregyháza - „’48 öröksége” címmel történelmi vetélkedőt hirdet a Debreceni Kossuth Társaság Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye diákjai részére.

Debrecen, Nyíregyháza - „’48 öröksége” címmel történelmi vetélkedőt hirdet a Debreceni Kossuth Társaság Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye diákjai részére.A polgári forradalom és szabdságharc 164., illetve Kossuth Lajos születésének 210. évfordulója tiszteletére megrendezendő verseny témája: Kossuth Lajos élete (életének állomáshelyei a szabadságharc bukásáig, debreceni tartózkodása). A megmérettetés 2012. május 11-én zajlik a Kossuth-laktanyában (4002 Debrecen, Füredi u. 59–63.).

A szervezők háromfős felső tagozatos és középiskolás csapatok jelentkezését várják február 15-éig. A döntő résztvevői oklevél- és könyvjutalomban részesülnek. Bővebb tájékoztatás Pethő Gábortól, a Debreceni Kossuth Társaság elnökétől kérhető a 06 30 502-7582-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában