Helyi közélet

2012.03.20. 17:01

30 millióból újult meg a 25 éve fennálló Szociális és Pedagógiai Szolgáltató Központ Nyírbátorban

Nyírbátor -  „A pedagógus nem lehet elkeseredett, megtorpant ember, mert a pedagógusnak egyetlen karizmája van: a jövőbe vetett hit optimizmusa." Karácsony Sándor ezen gondolatainak jegyében adták át kedden délután a Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás 25 éve fennálló, mintegy 30 millió forintból felújított Szociális és Pedagógiai Szolgáltató Központját Nyírbátorban.

Nyírbátor -  „A pedagógus nem lehet elkeseredett, megtorpant ember, mert a pedagógusnak egyetlen karizmája van: a jövőbe vetett hit optimizmusa." Karácsony Sándor ezen gondolatainak jegyében adták át kedden délután a Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás 25 éve fennálló, mintegy 30 millió forintból felújított Szociális és Pedagógiai Szolgáltató Központját Nyírbátorban.A szavalat és az óvodai hagyományőrző csoport műsora után Bartha Edina intézményvezető és dr. Bodnárné Szűrös Zsuzsanna szakmai egységvezető ismertette a Bátori utcai intézményben zajló sokrétű tevékenységeket.

Az ünnepi eseményen dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő,  a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, a Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi társulás elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkára mondott beszédet, s átadta a megszépült, felújított épületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában