Helyi közélet

2012.04.24. 13:18

A Szépség és a Fitnesz

Nyíregyháza - A kereskedelmi tévékben, több szépségversenyen, valamint fitnesz versenyen is domborító Regős Lili is ítésze lesz a versenynek.

Nyíregyháza - A kereskedelmi tévékben, több szépségversenyen, valamint fitnesz versenyen is domborító Regős Lili is ítésze lesz a versenynek.Újabb lepel hull le az I. Miss Kelet-Magyarország Szépségversenyről, ezúttal a nyíregyházi szépség, Regős Lili mutatkozik be. – Jelen pillanatban még a Debreceni Egyetemen vagyok hallgató, turisztika és vendéglátás szakon, de egyre fontosabb szerepet tölt be életemben a fitneszmodellkedés. Szenvedélyesen sportolok, oktatok és gőzerővel készülök a május végi Fittmodell Európa-bajnokságra – kezdi mondandóját Lili, aki annak ellenére, hogy ilyen fiatalon milyen szakmai sikereket zsebelt be, picit sincs elszállva magától.

A szépség egy nagyon szubjektív dolog

Mind a két konkurens kereskedelmi tévécsatorna szépségversenyén elindultam, 2009-ben a legjobb 21, két évvel később, a másik csatornánál pedig a top 15-ben végeztem. Nagyon sok hasznos és értékes barátságot kötöttem ennek köszönhetően országszerte, de a legbüszkébb mégis a Fitt Parádé Fittmodell World győzelmemre vagyok. Itt ugyanis nem elég, hogy ha valakinek csinos az arca, vagy szerencsés a testalkata, az ilyen versenyeken mindennek tökéletesnek kell lennie – folytatja a fitneszmodell, sportedző.

Kérdésünkre, hogy mit vár az I. Miss Kelet-Magyarország Szépségversenytől  így válaszol: – Nagyon kíváncsi vagyok a lányokra, a szépség szerintem ugyanis egy nagyon szubjektív dolog, mindenki mást lát meg a másikban. Én zsűriként elsősorban az összképre fogok koncentrálni a lányok szemrevételezésekor, szeretném ha valaki kitűnne a tömegből, ha átjönne a színpadon is a személyisége, hogy igazi arcokat, szépségeket lássunk – nyilatkozta lapunknak Regős Lili.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában