Helyi közélet

2012.05.30. 16:39

Szabolcsban nyerték a hatoslottót

Kisvárda - Kisvárdán már nyílt titok, hogy oda vándorolt a hatoslottó másfél milliárdja.

Kisvárda - Kisvárdán már nyílt titok, hogy oda vándorolt a hatoslottó másfél milliárdja.A fortunaweb.hu információi szerint az egyik kisvárdai lottózóban adták fel a nyertes szelvényt, ami a szerencsésnek másfél milliárd forintot hozott a konyhára. Azaz egészen pontosan 1 milliárd 491 millió 506 ezer 710 forintot. Azt egyelőre nem tudni, hogy helyi volt e a szerencsés, csupán annyi bizonyos, hogy a kisvárdai lottózóban ikszeltek helyesen.

A lottózó igazi szerencsepont, ahogy ugyanis a fortunaweb cikkében Tóthné Zsuzsa, a lottózó terminálkezelője elmondta:  – Tavaly ősszel egy egymilliós jokert adtak itt fel, három éve pedig az óránkénti akciós nyeremények között is volt egy több mint egymilliós. Pár hete a totón nyert valaki 1,2 milliót, a héten meg bejött egy úr, hogy ellenőriztesse a hatos szelvényét, s bár ő nem itt játszott, bizony öt szám nála is nyerő volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában