Helyi közélet

2012.06.01. 11:42

Családi nap Záhonyban

Záhony - Június 2-án, szombaton 10 és 17 óra között a Gesztus Közhasznú Egyesület és partnere a VOKE Művelődési Ház rendez családi napot az általános iskola és a művelődési ház közötti téren.

Záhony - Június 2-án, szombaton 10 és 17 óra között a Gesztus Közhasznú Egyesület és partnere a VOKE Művelődési Ház rendez családi napot az általános iskola és a művelődési ház közötti téren.A programban a korábban meghirdetett rajzpályázat munkáiból nyílik kiállítás, majd önálló előadásokkal mutatkoznak be az Egyesület partnerszervezetei. Az eszenyi Ritmus Néptánc Együttes révén külhoni fellépője is lesz a műsorfolyamnak. Kárpátalja egyik meghatározó művészeti csoportja a fellépés után táncházat tart a néptánc és a népzene kedvelőinek. A művelődési házban szakmai stand, kézműves játszóház és kiállítás, díjmentes energetikai kezelés, reiki, talpmasszázs, gyógymasszázs várja egyebek mellett a közönséget. A rendezvény keretében kihelyezett véradónapot tart a Magyar Vöröskereszt.

A programok ingyenesek, minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában