Helyi közélet

2012.06.19. 16:57

Próbálják értékesíteni, de nem egyszerű

Rendes Sándor sajtószóvivő a Nyírvíz Palotával kapcsolatos megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást adta: – A Nyírvíz Palota épületét az előző önkormányzat bevonta az IVS-be. Kiköltöztették az ott lakókat, és azt vállalták – a projekt előírásainak megfelelően -, hogy az épületrészt irodaházként fogják működtetni.

Rendes Sándor sajtószóvivő a Nyírvíz Palotával kapcsolatos megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást adta: – A Nyírvíz Palota épületét az előző önkormányzat bevonta az IVS-be. Kiköltöztették az ott lakókat, és azt vállalták – a projekt előírásainak megfelelően -, hogy az épületrészt irodaházként fogják működtetni. Az akkori vállalás szerint próbáljuk most az ingatlant a piacon hasznosítani, bár az irodahelyiségekben (ahol korábban lakások voltak) semmilyen munka nem történt, ugyanis erre a pályázat nem nyújtott lehetőséget. A födémek, burkolatok, oldalfalak ugyanolyan leázott, lelakott állapotban vannak, amilyenben voltak. Ezt előre kellett volna látnia az akkori városvezetésnek. Ilyen körülmények között kell most teljesíteni azt a szinte lehetetlen vállalást, hogy a pályázat fenntartási idejének végéig – azaz 2018. december 31-ig - a Nyírvíz Palota belső helyiségei irodaházként működjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában