Helyi közélet

2012.07.09. 12:06

Műszak mellett érettségiztek

Kemecse - A tanárok szerint érdemes elkezdeniük a felsőfokú tanulmányokat is.

Kemecse - A tanárok szerint érdemes elkezdeniük a felsőfokú tanulmányokat is.A köszönet és a köszöntés szavaival vették át érettségi bizonyítványukat az ibrányi Móricz Zsigmond Gimnázium 12/K osztály kemecsei felnőttei a napokban. A kemecsei telephelyen 2008-ban kezdő esti tagozatos gimnáziumi osztály négy éven át kitartó, szorgalmas munkával büszkélkedhetnek.

Az induló 31 főből 13-an közösséggé váltak, egymást segítve tanultak. Ki babát várva, ki 56 vagy 58 évesen, s ki műszak mellett, szinte egyszer sem hiányozva a négy év során készült az érettségire.

Az érettségi vizsgán is őszintén örültek egymás - munkával megérdemelt - sikerének. Néhányan – Márton Piroska, Lukács József, Nagy Béla – több tantárgyból is elnöki dicséretben részesültek, s remélhetőleg megfogadják tanáraik biztatását, hogy érdemes elkezdeniük a felsőfokú tanulmányokat is – tájékoztatta lapunkat Lucza János tagozatvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában