Helyi közélet

2012.08.02. 13:11

Olvasónk írja: Generációk boldogsága

Mátészalka - Ismét családi napot tartottunk a mátészalkai idősek otthonában, ahol gondozottaink unokáit, dédunokáit láttuk vendégül egy egész napos program keretében.

Mátészalka - Ismét családi napot tartottunk a mátészalkai idősek otthonában, ahol gondozottaink unokáit, dédunokáit láttuk vendégül egy egész napos program keretében.A 2 évestől a 14 éves korig 30 gyermek játéka, vidámsága töltötte be a házat, s örvendeztette meg lakóinkat.

Önkéntes segítők részvételével zajlottak a délelőtti foglalkozások, volt játékos torna, ékszerkészítés, mozaikolás, szalagból rózsa készítése, filcből vidám kukacok, szélforgók és születésnapi naptárak alkotása.

A közös ebéd után a gyerekek műsora következett, majd Ágoston Anita adott zenés gyerekműsort, melyben szintén együtt szórakozott anya, nagymama, dédimama és a kicsik. Végül a Dorcas Alapítvány jóvoltából használt játékokat kaptak a gyerekek, amely megkoronázta ezt a felejthetetlen napot. Rendezvényünket az Ezüstkor Egyesület is támogatta.

Szabados Zoltánné, Mátészalka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában