Helyi közélet

2012.09.19. 12:36

Miért maradt ki a járda? Itt a válasz!

Nyíregyháza - Egy talpalatnyi helyen aszfalt maradt a térkő helyett.

Nyíregyháza - Egy talpalatnyi helyen aszfalt maradt a térkő helyett.László nevű olvasónk hívta fel szerkesztőségünk figyelmét a furcsaságra, miszerint a parkok, járdák felújításakor egy közszelet megmenekült, és nem kapott díszkövet a TIT székház előtti pár méteres szakasz. Hosszas szimatolás után szagot fogtunk és megtaláltuk a tavaly a Zrínyi Ilona utcán történt fejlesztések kivitelezőjét, az Ipari Park Kft.-t.

– A dolog borzasztóan egyszerű, az a terület azért maradt ki, mert anno nem szerepelt a Belvárosi terek integrált funkcióbővítő fejlesztése Nyíregyházán elnevezésű pályázatban a Zrínyi utcai rekonstrukció részeként, sajnálatos módon az akkori projekttervezéskor ez a rész kimaradt  - nyilatkozta lapunknak Hagymási Gyula, az Ipari Park Kft. vezetője. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy folyamatosan keressük azt a pályázati forrást, amelynek segítségével a kimaradt járdaszakaszt korszerűsíthetjük - tette hozzá az ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában