Helyi közélet

2013.10.15. 10:29

Alaposan meglepődtek a fehérgyarmati óvodában

Fehérgyarmat - Nagy meglepetés várta a Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Napocska csoportjának óvodásait. Szülői kezdeményezésre megszépült és megújult a csoportszoba.

Fehérgyarmat - Nagy meglepetés várta a Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Napocska csoportjának óvodásait. Szülői kezdeményezésre megszépült és megújult a csoportszoba. Az elavult és kopott parkettát modern laminált lapokra cserélték. A szakipari munkát Muzsai Attila és édesapja – mint szülő és nagyszülő – végezte, az utómunkálatokat a szülők, az óvó nénik és a dajka néni fejezték be. Néhány apuka átfestette a gyerekek kopott asztalait, kisszékeit. Az ebédről a pizzériát üzemeltető apuka gondoskodott. Hétfőn csillogó szemű gyerekek vették birtokba a szép csoportszobát, amely nem jöhetett volna létre szülői összefogás és együttműködés nélkül.

– Megköszönjük a szülőknek ezt az áldozatos és példaértékű munkát, a fenntartónak és az intézmény vezetésének a támogató együttműködését – üzente a Napocska Csoport Szülői Munkaközössége.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában