Helyi közélet

2013.12.23. 15:14

Csodálatos érzés

Kisszekeres - Advent negyedik vasárnapjára a kisszekeresi gyerekek és felnőttek együtt díszítették fel a Kisszekeresi Református Egyházközség templomának karácsonyfáját.

Kisszekeres - Advent negyedik vasárnapjára a kisszekeresi gyerekek és felnőttek együtt díszítették fel a Kisszekeresi Református Egyházközség templomának karácsonyfáját.A saját kezűleg készített fenyődíszek (mézes sütemény, aszalt narancs – és citrom, arany- és ezüstdiók, csuhéangyalka) és sok más ötlet megvalósítása egyszerű mégis valami megmagyarázhatatlan, csodálatos érzéssel töltött el bennünket.

Eszünkbe jutottak nagyszüleink, dédszüleink és elődeink, akik hasonló módon díszítették a család karácsonyfáját.

A gyülekezet azonban nem csak magára gondolt, hanem a gyermekek és felnőttek szorgalmasan készítették a díszeket a környező települések református gyülekezeteinek is.

Reméljük, hogy ez az érzés hatja át a már megajándékozott falvak (Zsarolyán és Nagyszekeres- 2012) és a most, 2013-ban megajándékozott Vámosoroszi és Nemesborzova települések lakóit is, ha Szenteste a templomukban meglátják az egyszerű, mégis szép és csodálatos karácsonyfájukat.

Soli Deo Gloria!

Demeter Csabáné, presbiter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában