Helyi közélet

2014.02.02. 11:10

Tiszai úszással ünnepelt dr. Skapinyecz József

Vásárosnamény - Saját születésnapját, (66) ünnepelte dr. Skapinyecz József, valamint kollégájának kisfiát, Varga Lehel Ábelt keresztelték meg a Tisza vizével, Vásárosnaményban.

Vásárosnamény - Saját születésnapját, (66) ünnepelte dr. Skapinyecz József, valamint kollégájának kisfiát, Varga Lehel Ábelt keresztelték meg a Tisza vizével, Vásárosnaményban.A harmadik ok, a Tisza élővilágának napja volt, ami azt jelenti, hogy 2000. január 31-én került ciánszennyezés a Szamoson keresztül a Tiszába és halak ezreit pusztította el, kiirtva az apró élőlényeket is a folyóból. E három ok elég volt ahhoz, hogy az edzett orvos, megint megmártózzon az általa nagyon kedvelt vízben.

Az átlagos emberek számára riasztó lehetett a mínusz 8 Celsius fokos hőmérséklet és a fagypont közeli víz hőmérséklet, de Skapinyecz József ezt tartja edzettsége alapjának. Természetesen a kihívást jelentő úszásra barátai is elkísérték, és a biztosítást a vásárosnaményi tűzoltók adták, búvár kíséretében.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában