Helyi közélet

2014.05.30. 12:49

Prevenciós előadás a záhonyi kollégiumban

Záhony - A Záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium egyike annak a kétszáz hazai középfokú tanodának, melyben a tanév elejétől bűnmegelőzési tanácsadó tevékenykedik.

Záhony - A Záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium egyike annak a kétszáz hazai középfokú tanodának, melyben a tanév elejétől bűnmegelőzési tanácsadó tevékenykedik.Sipos József alezredes korábban a dohányzás és a játékszenvedély veszélyeiről, az eltulajdonítás erkölcsi és büntetőjogi következményeiről, legutóbb pedig az alkoholfogyasztás problémaköréről tartott érdekes és szinte minden fontos részletre kiterjedő előadást. A prevenciós tevékenységben nagy tapasztalatokkal rendelkező szakember prezentációs anyagokkal, hatásos kisfilmekkel színesítette tájékoztatóját.

A nagy érdeklődéssel kísért, interaktív foglalkozások sorát a következő héten a diákokra a nyári szünidőben leselkedő veszélyhelyzetek összefoglalása zárja, az új tanévben pedig további témákkal és résztvevőkkel folytatódik majd a bűnmegelőzési foglalkozás sorozat.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában