Helyi közélet

2015.01.02. 10:40

Megkérdeztük: Tesz újévi fogadalmat?

Nyíregyháza - Varga Zsolt nem tett fogadalmat, annyit kíván csupán magának, hogy a 2015-ös esztendő is legalább olyan sikeres legyen, mint a tavalyi. – Az esztendő végére új állást találtam magamnak, így teljes mértékben elégedett vagyok a 2014-es évvel – mondta a fiatalember.

Nyíregyháza - Varga Zsolt nem tett fogadalmat, annyit kíván csupán magának, hogy a 2015-ös esztendő is legalább olyan sikeres legyen, mint a tavalyi. – Az esztendő végére új állást találtam magamnak, így teljes mértékben elégedett vagyok a 2014-es évvel – mondta a fiatalember. Szegedi Béla most ugyan nem fogadkozott, de több szilveszter alkalmával tett már valamiféle fogadalmat. – Az egyik, amire emlékszem, az a munkahelyemmel volt kapcsolatban: azt fogadtam meg, hogy új állást keresek – válaszolta a férfi.

Kardos Ágnes megígérte magának, hogy szép fokozatosan leszokik a dohányzásról – Kocadohányos vagyok, lassan már húsz éve – tette hozzá.

Kassai Béla nem egy fogadkozós alkat, így most sem tett semmiféle fogadalmat. – Nem igazán hiszek ebben a szilveszteri „fogadkozósdiban” – fogalmazott a férfi.

Lovas István azt vallja, hogy ha az ember változtatni akar az életén, akkor ahhoz nem kell a szilveszter.

– Régen tettem ilyen-olyan ígéreteteket az év utolsó éjszakáján, manapság már nem.

Szabó Sándorné is kinőtte már ezt a korszakot. – Én ha valamit eldöntök, akkor aszerint járok el, nem kell ehhez semmiféle alkalom.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában