Helyi közélet

2015.03.17. 14:00

Befektetőházat hoztak létre Nagykárolyban

Nagykároly, Nyírbátor - Nagykároly bevásárlóközpontja működött egykoron a Victoria épületben, amelynek emeleti részén magyarországi befektetőknek rendezvényházat alakítottak ki.

Nagykároly, Nyírbátor - Nagykároly bevásárlóközpontja működött egykoron a Victoria épületben, amelynek emeleti részén magyarországi befektetőknek rendezvényházat alakítottak ki. A két testvértelepülés, Nyírbátor és Nagykároly polgármestereinek jelenlétében avatták fel a múlt pénteken a 1330 négyzetméteres, a nyugat-európai elvárásoknak is megfelelőre felújított létesítményt.

Három különálló termet alakítottak ki az üzemeltetők, a legnagyobbikban, a Viktóriában akár 400, a középsőben, a Károlyiban 130–150, míg a legkisebben, a Krisztinában 80 vendég számára lehet családi, baráti vagy gazdasági összejövetelt tartani.

A megnyitón a város és környék vállalkozói, közéleti személyiségei voltak jelen, a két városvezető, Máté Antal és Kovács Jenő román és magyar nemzetiszínű szalagot vágott át, a gyönyörű helyiségekre pedig az egyházak képviselői kértek áldást.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában