Helyi közélet

2015.04.27. 14:34

Tízéves kisfiú akasztotta fel a kutyát

Nyírbogát - A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 10 éves fiú akasztotta fel a kiskutyát, mert idegesítette a családját az ugatás.

Nyírbogát - A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 10 éves fiú akasztotta fel a kiskutyát, mert idegesítette a családját az ugatás.

Kertjük végében egy nyakánál fára felakasztott kiskutyát talált egy nyírbogáti család 2015. április 25-én. Az állat hátsó lábai érték a földet, így még azelőtt ki tudták szabadítani, hogy megfulladt volna. A kutyát az Állatbarát Alapítvány menhelyére vitték. Az ügyben a Nyírbátori Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást. A rendelkezésre álló adatok alapján a kiskutyát egy 10 éves környékbeli fiú akasztotta fel, mert családját idegesítette az ugatás.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Nyírbogát - Rendőrségi bejelentés kapcsán vonult ki állatmentőnk Nyírbogát település egy gyümölcsösébe. Ismeretlen személyek egy fiatal szuka kutyát dróttal kíséreltek meg felakasztani egy cseresznyefára. Tették mindezt olyan módszerrel, mely a kutyának lassú, különös szenvedést okozott. Hátsó lábai ugyanis a földet érték, mellső lábaival pedig kétségbe esetten kapaszkodott a fára, próbálta a nyakán lévő szorítást lazítani. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában