Helyi közélet

2015.11.06. 12:39

Együtt és DK-sajtótájékoztató: Nem zörög a haraszt a sóstófejlesztést érintő ügyekben

Nyíregyháza – Már nem csak „szennylapokban” – ahogy dr. Kovács Ferenc nevezte –, de a megyei napilapban és a nol.hu oldalon is napvilágot látott, hogy a NAV után a rendőrség is nyomoz a sóstófejlesztést érintő ügyekben – kezdte sajtótájékoztatóját pénteken Lövei Csaba az Együtt önkormányzati képviselője.

Nyíregyháza – Már nem csak „szennylapokban” – ahogy dr. Kovács Ferenc nevezte –, de a megyei napilapban és a nol.hu oldalon is napvilágot látott, hogy a NAV után a rendőrség is nyomoz a sóstófejlesztést érintő ügyekben – kezdte sajtótájékoztatóját pénteken Lövei Csaba az Együtt önkormányzati képviselője.

– Mivel az ügy nem lecsendesedett, inkább bővült, fura, hogy a városnál – merthogy ez állították – csütörtökön még nem kaptak hivatalos információt a nyomozással kapcsolatban. A polgármester helyében nem várnánk az első fokú ítéletre, inkább megkérdeznénk az ügyészséget, és a nyomozó hatóságot, milyen információk alapján vizsgálódnak – mondta el Lövei Csaba. – A város rossz hírét nem mi, hanem azok keltik, akik agyonhallgatják, vagy félremagyarázzák a történteket – egészített ki az elhangzottakat Hunyadi János a Demokratikus Koalíció helyi önkormányzati képviselője, majd hozzátette. – Egy megyei jogú városnak van ahhoz apparátusa, hogy megvizsgáltassa az önkormányzati cégeinek a gazdálkodását, pláne ha azt hallja, hogy új fejlemények álltak elő, s kiszélesítették a nyomozást.

KM

Fidesz-reagálás

A nyíregyházi balliberális ellenzék a sóstói térfigyelő kamerarendszerről beszélt, és a vandálok pártjára állt. Minden józanul gondolkodó ember láthatja, hogy ez a kamerarendszer védi közös értékeinket és vigyázza a közbiztonságot. A DK és az Együtt helyi politikusai a vandálok személyiségi jogaiért aggódnak, ahelyett, hogy a város vagyonát óvnák. Felszólítjuk az ellenzéki képviselőket hagyjanak fel a rongálók, közös értékeink szétverőinek támogatásával és fejezzék be a botránypolitizálást – reagált a Fidesz MPSZ Nyíregyházi Szervezete.


Nyíregyháza, Sóstó - Az adóhatóság mellett már a rendőrség is nyomoz a Sóstófejlesztési projekttel kapcsolatosan – tudtuk meg. tovább »

 


 

 

 

Nyíregyháza, Sóstó – Vádak és cáfolatok: választási időszakot idéző hangulat Sóstón. Terveznek-e jogi lépéseket? tovább »

 


 

 

Nyíregyháza, Sóstó – Feljelentést tett egy magánszemély a Sóstó-fejlesztési projekttel kapcsolatban. Költségvetési csalás gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség.tovább »

 


 

 

Nyíregyháza – A Fidesz városi elnöke, Jászai Menyhért szerdai sajtótájékoztatóján lemondásra szólította fel Lövei Csabát és Hunyadi Jánost, mert szerinte azzal, hogy valótlanságokat terjesztenek és csúsztatnak a Sóstófejlesztési projekttel kapcsolatosan, ártanak a városnak. Lövei Csaba, az Együtt önkormányzati képviselője csütörtökön azt mondta, a felelős ellenzéki magatartás része, hogy ha nyugtalanító információhoz jutnak közpénzből finanszírozott városi beruházásokról, azt jelzik a városvezetésnek.tovább »

 


 

 

Nyíregyháza, Sóstó – „Örülünk, ha Sóstó fejlődik” – jegyezte meg elöljáróban Csabai Lászlóné megyei alelnök a keddi sajtótájékoztatóján. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában