Helyi közélet

2015.12.16. 18:10

Az államkincstár nem játszik „hatóságosdit”

Nyíregyháza - Húsz fővel bővült az államkincstár megyei igazgatóságának állománya – hangzott el kedden.

Nyíregyháza - Húsz fővel bővült az államkincstár megyei igazgatóságának állománya – hangzott el kedden.

A Magyar Államkincstár megyei igazgatósága által kedden megrendezett információs fórum előtt egy sajtótájékoztatót is tartottak a szervezők.

Ezen Oláh Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára elmondta: reméli, hogy 1200 milliárd fejlesztési forrás a 2017-es esztendő közepére mindenképpen hasznosul majd. A helyettes államtitkár abban bízik, hogy a Magyar Államkincstár közreműködésével szélesebb körben ismertté válnak a hamarosan megjelenő területfejlesztési felhívások, ezeket szolgálják a keddihez hasonló információs napok.

Lipők Sándor megyei fejlesztési biztos hozzátette: a 2014–2020-as fejlesztési ciklus forrásainak hatvan százaléka a gazdaságba áramlik majd.

– A megyei fejlesztési ügynökség is készen áll arra, hogy segítsen a projektmenedzsmentben és a fejlesztések végrehajtásában – fogalmazott Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke.

A Magyar Államkincstár megyei igazgatóságának vezetője, Kassai László úgy fogalmazott: „felkészültek a feladatra, és nem kívánnak hatóságosdit játszani”.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a megyei igazgatóság személyi állománya húsz fővel bővült a hatékony munkavégzés érdekében.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában