Helyi közélet

2015.12.20. 09:42

Szabálysértési eljárás fa- és terménylopás miatt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vétele mellett folytat eljárást egy 22 éves, egy 28 éves és egy 30 éves tiszalöki férfi ellen. A három férfit 2015. december 19-én 13 órakor a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrsének járőrei tetten érték, miközben egy Tiszalök külterületén lévő fasorból kivágott fákat kerékpárjaikra pakolták és megkísérelték eltulajdonítani.

A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vétele mellett folytat eljárást egy 65 éves és egy 56 éves tiszabezdédi asszony ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két nő 2015. december 19-én egy Tuzsér külterületén lévő kukoricásból kukoricát tulajdonított el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában