Helyi közélet

2016.03.16. 16:17

A tanulást tanították a csaholci iskolában

Csaholc - A tanulás tanítása címmel rendeztek műhelymunkát Kádár Ágnes mesterpedagógus, szaktanácsadó, intézményvezető-helyettes koordinálásával a Csaholci Általános Iskolában.

Csaholc - A tanulás tanítása címmel rendeztek műhelymunkát Kádár Ágnes mesterpedagógus, szaktanácsadó, intézményvezető-helyettes koordinálásával a Csaholci Általános Iskolában. A résztvevőknek különböző fiktív szociális és szociokulturális háttérrel rendelkező gyerekeknek kellett olyan módszert kidolgozniuk, mellyel az adott diák tanulásában sikereket érhet el, s ezáltal szívesebben és hatékonyabban tud tanulni. Az elkészült munkákat a csoportok bemutatták egymásnak, azokat véleményezték, kiegészítették ahhoz, hogy az elképzelések a gyakorlatba is átültethetőek legyenek. A rendezvényen a helyi tanári kar mellett több környékbeli és nyíregyházi iskola pedagógusa is részt vett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában