Helyi közélet

2016.03.30. 18:52

Zenébe csomagolt portrék a könyvtárban

Nyíregyháza - Nem áprilisi tréfa: elsején művészek portréit ismerhetjük meg a könyvtárban, zenébe csomagolva.

Nyíregyháza - Nem áprilisi tréfa: elsején művészek portréit ismerhetjük meg a könyvtárban, zenébe csomagolva.

Színes kulturális csemegéket kínál az érdeklődőknek április első napjaiban (is) a nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár.

Elsején, azaz pénteken 16 óra 30 perckor új programsorozat indul útjára, amelynek címe: Művészportrék zenébe csomagolva. H. Németh Katalin grafikusművész és Horváth János festőművész látványos bemutatkozását Balogh Attila és zenész barátai teszik „hangzatossá”.

Szombaton a gyermekkönyvtár könyvújdonságaiból nyílik kiállítás, amely május 20-áig látható.

Április 5-én 16 óra 30 perckor Kádas Kata festményeiből és grafikáiból nyílik tárlat a kamarateremben. Az április 26-áig megtekinthető kiállítást H. Németh Katalin grafikusművész nyitja meg, az alkotó pályafutását dr. Bihari Albertné főkönyvtáros, gyermekrészleg-vezető és programkoordinátor mutatja be.

Könny és nevetés közt

Április 8-án 16 órakor Bodnár István Képeslapok a világból című könyvével ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a kiadványt dr. Minya Károly mutatja be Gyuris Tibor közreműködésével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában